Silver till Sabina Strandbergs affärsplan för ReFruit UF på SM i Ung Företagsamhet

Den 6 till 7 maj var det dags för SM i Ung Företagsamhet, som gick av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. Europaskolan Strängnäs tävlade med tre UF-företag, varav ReFruit UF:s Sabina Strandberg tog hem silver i Årets affärsplan. Stort grattis!

I 2019 års SM i Ung Företagsamhet fanns 230 företag på plats för att tävla om att vara bäst i Sverige. På invigningsdagen var det dessutom lärarkonferens i entreprenörskap på mässan, med utbyte av mycket erfarenheter och inspiration.

Från Europaskolan Strängnäs deltog tre UF-företag, till vår stora glädje: T-UF, Fold It UF samt Sabina Strandbergs affärsplan för ReFruit UF.

Tom Andersson från Fold It UF var dessutom nominerad i tävlingen Framtidens ledare, som en av sex personer från region öst.

Det var glada och taggade elever som med spänning visade upp sina produkter och tjänster under mässdagarna. ”Så mycket energi och så mycket glädje”, skrev deras (lika peppade) lärare Caroline Noreen och Robert Berg i en rapport på Facebook, med tillägget ”Framtidens entreprenörer är här”.

SM-finalen resulterade i pallplats för Sabina Strandberg som tog hem silver i kategorin
Årets affärsplan.
Vi är mycket stolta över denna hedrande placering, likaså över att Tom Andersson kan räkna sig till de 25 bästa i Sverige i tävlingen Framtidens ledare.

Stort grattis och varmt lycka till i framtiden, önskar vi våra duktiga UF-elever!

Läs mer om SM i Ung Företagsamhet 2019 > 

Läs mer om Europaskolan Strängnäs UF-företag som deltog i SM:
ReFruit UF >
Fold It UF > 
T-UF >