Till dig i nian

Till dig som går i nian

Det är dags att välja gymnasium! Vad vill just du göra om fem år? Kanske drömmer du om att starta eget, plugga till läkare eller satsa på en framtid inom konst. Europaskolan Strängnäs ger dig nyckeln, vad du än väljer. 

Kanske vet du ännu inte vad du vill göra i framtiden. Det behöver man inte, redan i nian. Men om du är studiemotiverad och engagerad: Satsa på en bra gymnasieutbildning! Då ökar dina möjligheter – både för jobb och framtida studier.

Europaskolan Strängnäs är en friskola i Strängnäs, med fokus på Europa och omvärlden. Att redan i gymnasiet ha kontakt med övriga Europa, näringslivet och högskolan öppnar många dörrar.

Fundera på vad som intresserar just dig, medan du tittar igenom våra webbsidor. Är du en problemlösare? Intresserad av vetenskap eller samhällsfrågor? Är matte eller språk din grej, eller kanske både och? Vi har säkert programmet för dig.

Du är också varmt välkommen att ringa eller mejla till oss, för att få veta mer. Varför inte komma till någon av våra besöksdagar? Vi ser fram emot att höra av dig.

Välkommen!

Thomas Axelsson
Skolchef, Europaskolan Strängnäs

Kontakt

Reception, Europaskolan Strängnäs

Telefon: 0152-33 11 00
E-post: info@europaskolan.se