Inställd studentbal för Europaskolan Strängnäs
den 17 oktober

Tyvärr måste vi meddela att studentbalen den 17 oktober nu är inställd. Balen skulle ha hållits i våras men blev framflyttad till hösten på grund av den rådande pandemin. Eftersom förutsättningarna inte har ändrats har vi inget annat val än att ställa in även för detta datum.

Varje år ordnar vi en studentbal för avgångseleverna på Europaskolan Strängnäs. Den brukar gå av stapeln på Sundbyholms slott, där högtidsklädda elever och lärare samlas för en minnesvärd kväll.

Med anledning av coronapandemin kunde balen inte hållas i våras. Det var ändå vår ambition och vilja att eleverna skulle få sin bal trots allt, så den flyttades fram till hösten – närmare bestämt den 17 oktober.

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer och rättar oss efter rådande förhållanden – som vi även tidigare har meddelat.

Eftersom det fortfarande inte är tillåtet med större folksamlingar, på grund av risken för smittspridning, kan vi inte genomföra balen.

Vi beklagar verkligen detta besked, men hälsa och säkerhet går förstås alltid i första rummet.

Lycka till i höst, alla nyblivna studenter! Vi håller kontakten och ser fram emot en träff på ett eller annat sätt, när det åter är möjligt.

Läs gärna mer om och gå med i Minos Alumni, föreningen för före detta elever på Europaskolan Strängnäs >