Inställd mingelkväll för preliminärt antagna till Europaskolan Strängnäs

Är du preliminärt antagen till Europaskolan Strängnäs? Då hade du i vanliga fall fått en inbjudan till en mingelkväll på skolan – ett utmärkt tillfälle att träffa lärare, elever och blivande klasskamrater. Årets mingelkväll var planerad till den 8 april men vi nu måste vi tyvärr meddela att den är inställd, på grund av den rådande pandemin.

Alla som är preliminärt antagna till Europaskolan Strängnäs brukar bjudas in till den årliga mingelkvällen. Även vårdnadshavare är förstås välkomna.

Under kvällen berättar vi om skolan, samtidigt som vi presenterar oss, minglar och lär känna varandra. Först brukar vi ses i Djäknehallen, som är skolans aula, för allmän information. Sedan brukar vi ordna aktiviteter för respektive gymnasieprogram, med tillfälle att ställa frågor och bekanta sig med Europaskolan Strängnäs.

Dessutom brukar vi bjuda på plockmat och dryck – en liten försmak av vad som väntar i vår skolmatsal, där våra egna kockar serverar mat som på restaurang!

Vi beklagar verkligen den inställda mingelvällen men hälsa och säkerhet går förstås alltid i första rummet. Vi följer noggrant utvecklingen kring pandemin, likaså regler och rekommendationer från myndigheterna. (Som tidigare meddelats har vi även ställt in årets bildningsresor på Europaskolan Strängnäs.)

Ta hand om dig och de dina tills vidare, så hoppas vi på nya möjligheter att ses framöver!