Digitala möten för vårdnadshavare på Europaskolan Strängnäs: 16 och 17 september, klockan 18.00

Vad är det som händer och gäller under läsåret 2020–2021 på Europaskolan Strängnäs? Det vill vi berätta mer om för dig som är vårdnadshavare. Välkommen till möten online, 16 september (för årskurs 1) och 17 september (för årskurs 2 och 3). Du ansluter via Google Meet, och länken finns på SchoolSoft.

Varje nytt läsår brukar vi ha möten med elevernas vårdnadshavare på Europaskolan Strängnäs. Då startar vi med information från skolledningen innan du får träffa klassens mentor. Det är ett utmärkt tillfälle att ta del av vår verksamhet och ställa frågor – samtidigt som vi lär känna varandra.

Denna termin håller vi mötena digitalt, med anledning av den rådande pandemin. Här är de tider och det program som gäller. Vi ser fram emot att ”ses”!

Årskurs 1: Onsdagen den 16 september

Årskurs 2 och 3: Torsdagen den 17 september

Program:

18.00 Presentation med skolledningen och studievägledare.

• Skolstarten
  • SchoolSoft
  • Studier, kurser, planering och studieteknik
  • Elevhälsa
  • Bildningsresor

18.45 Presentation med mentorer, klassvis.

• SchoolSoft
  • Ledigheter
  • Mentorstid
  • Utvecklingssamtal
  • Gymnasiearbetet
  • Kursval
  • Läsårstider

Vi beräknar att vara klara senast 20.00.

Mötena hålls via Google Meet och länkar kommer att finnas på SchoolSoft. Där hittar du också mer information.

Varmt välkommen!