Digital mingelkväll 22 april, 18.00–19.00, för preliminärt antagna till Europaskolan Strängnäs

Är du preliminärt antagen till Europaskolan Strängnäs, hösten 2021? Stort grattis! Nu bjuder vi in dig och din/dina vårdnadshavare till en digital mingelkväll. Ta chansen att träffa elever och lärare på ditt valda program – och inte minst dina framtida klasskamrater.

Varje vår brukar vi bjuda in till en mingelkväll på Europaskolan Strängnäs, för de elever som är preliminärt antagna till den kommande höstterminen.

Tanken är att du ska få möta oss i personalen, våra elever och dina blivande klasskamrater, samtidigt som du får titta runt på skolan. Självklart är detta ett gyllene tillfälle att få veta mer inför gymnasietiden, så passa på att ställa frågor!

Förra året blev mingelkvällen förstås inställd med anledning av pandemin. Inte heller i år är det möjligt att ha minglet på själva skolan, men vi tänkte träffas ändå – nämligen online!

Därför bjuder vi nu in till en digital mingelkväll för dig som är preliminärt antagen till Europaskolan Strängnäs. Din/dina vårdnadshavare är självklart också välkomna.

Mingelkväll via Google Meet

Datum: torsdagen den 22 april.
Tid: klockan 18.00–19.00.
Plats: Europaskolan Strängnäs webbplats: www.europaskolan.se/strangnas.

Ingen föranmälan behövs. Det bara att gå in här på skolans webbplats den 22 april. (Vi har också skickat ut inbjudningar via mejl till alla som är preliminärt antagna.)

Här på webbplatsen kommer vi att lägga upp Google Meet-länkar för respektive gymnasieprogram under den aktuella kvällen. Sedan är det bara att klicka in på den länk som är aktuell för dig/er. Länkarna läggs upp en halvtimme före start, det vill säga klockan 17.30.

För vårdnadshavare kommer det att finnas en speciell länk, med möjlighet att ställa frågor till skolledningen och syv (studie- och yrkesvägledaren).

Vi ser fram emot att ”ses” så här till att börja med, inför vår verkliga träff i höst då vi hoppas och tror på bättre tider.

Varmt välkommen!

Vill du veta mer om Europaskolan Strängnäs redan nuså hittar du massor av information genom vår startsida med tema Öppet hus. Där finns bland annat en film där våra elever själva presenterar skolan. >