Digital julavslutning för Europaskolan Strängnäs,

fredagen den 18 december kl 08.30

Välkommen till Europaskolan Strängnäs digitala julavslutning!

I år kan vi tyvärr inte genomföra Europaskolan Strängnäs traditionella julavslutning i stadens domkyrka. I stället blir det en anpassad, digital variant här på skolans webbplats, se nedan. Alla är förstås lika varmt välkomna ändå!

Vi bjuder på traditionsenliga tal av rektor Thomas Axelsson, prästen Catharina Carlsson och skolans styrelseordförande Johan H Larson som representant för Europaskolans huvudman, Stiftelsen Europaskolan.

Naturligtvis blir det också stämningsfull sång och musik, framförd av våra egna elever och lärare.

Därefter är det dags för julmys klassvis, tillsammans med mentorerna. Även detta sker digitalt, men privat för varje klass. Respektive mentor bjuder in, och dagen avslutas senast kl.10.00.

Vi saknar redan alla våra elever; skolan är tom och tråkig utan er. Kämpa på med studierna därhemma – och ge inte upp.

Ha ett riktigt skönt och välförtjänt jullov, så ser vi fram emot ljusare tider nästa år!