Bildspel från studenternas tre år vid Europaskolan Strängnäs

En av Europaskolan Strängnäs fina traditioner är den stämningsfulla skolavslutningen i stadens domkyrka. Direkt efteråt brukar årets studenter få sina slutbetyg av rektor, vid en ceremoni i Djäknehallen. Samtidigt visas då ett bildspel från studenternas gymnasietid. I år visar vi bilderna på webben i stället. Varsågoda, här är bilder från tre år vid Europaskolan Strängnäs.

Utdelningen av slutbetygen är en högtidlig ceremoni på Europaskolan Strängnäs, som brukar äga rum efter skolavslutningen i Strängnäs domkyrka.

Våra studenter brukar då samlas i Djäknehallen, som är skolans aula, dit också anhöriga är välkomna.

Varje student tar sedan emot sitt slutbetyg ur rektors hand, till varma applåder av kamrater, nära och kära.

Samtidigt visas ett bildspel från studenternas tre år vid skolan – ett mycket omtyckt inslag.

I år kan vi, av kända skäl, inte genomföra denna ceremoni. Däremot vill vi ändå visa de bilder som skulle ha varit med – och det gör vi här på skolans webbplats.

Här kan du se bilder som skulle ha använts i årets bildspel vid Europaskolan Strängnäs betygsutdelning >

Tack allihop för fina minnen och till vår fotograf som har bevarat dem!

Fotograf: P-O Rosén.