Märta Eriksson får stipendium till masterutbildning i K-A Bonnier International Fellows Program

För tre år sedan tog hon studenten från Europaskolan Strängnäs företagarprogram. I dag har hon en kandidatexamen från Handels och går vidare mot internationella studier
– som stipendiat.

Det kom en rapport från Märta Eriksson, tidigare elev på Europaskolan Strängnäs: “Nu är jag är klar med min kandidat på Handels och har precis fått reda på att jag har tilldelats stipendiet Karl-Adam Bonnier International Fellows Program.” Övriga stipendiater är ytterligare en student från Sverige och två från Sydostasien.

K-A Bonnier International Fellows Program innebär ett år på Handels masterprogram Business Management och ett år på National University of Singapore (NUS). Förutom att studera i Singapore gör man ett internshop där under en sommar, under dessa två år.

Märta kommer i och med detta att få en dubbel masterexamen: en från Handels och en från NUS. Hennes inriktning kommer att vara entreprenörskap, ett intresse som tog verklig fart under tiden på Europaskolan Strängnäs.

I sitt mejl vill hon återigen tacka Europaskolan Strängnäs för det stora engagemang hon kände under gymnasietiden. Det gav henne en grund som kom till stor nytta på universitetet.

Vi ser fram emot att följa Märta både i Sverige och Sydostasien, genom fler rapporter och en intervju framöver.

Stort grattis och lycka till med dina fortsatta studier!

Läs mer om Märta Eriksson på sidan Efter gymnasiet/Alumner > 
Läs mer om K-A Bonnier International Fellows Program >