Nu lanserar vi jubileumssajten Europaskolan 25 år!

I dag, torsdagen den 11 april 2019, går vi ”live” med en webbplats för Europaskolans 25-årsjubileum. Det är nämligen ett kvarts sekel sedan Europaskolan startade, år 1994
– och det vill vi förstås uppmärksamma!

Med jubileumssajten ser vi tillbaka på våra 25 årmen vi vill också blicka framåt och ta pulsen på de krafter som fått oss dit vi är i dag – och dit vi är på väg. För självklart vill vi även i framtiden vara en skola som ger eleven det lilla extra, en skola som gör skillnad.

Här kan du läsa intervjuer med elever och lärare, som alla delar sin unika historia. Gästskribenter delar också med sig av både tillbakablickar och visioner om framtiden. Tillsammans formar de bilden av Europaskolan, en skola som blivit både nyskapande och framgångsrik just tack vare människorna – eldsjälar med ambition, nyfikenhet och ödmjukhet.

Sprid gärna länken så mycket som möjligt, så fler får möjlighet att ta del av Europaskolans fascinerande utveckling till den bra och uppskattade skola vi har i dag.

Under året kommer sajten också att fyllas på, med såväl intervjuer som inlägg av gästskribenter. Så håll utkik under fliken Jubileumsnytt!

Har du en idé till ett gästinlägg? Kanske vill du dela din vision om hur den svenska skolan ytterligare kan utvecklas för att ta vara på elevernas fulla potential – och deras förmåga att, som nästa generation, förändra världen? Välkommen att höra av dig.

www.europaskolan25.se


Tack på förhand och trevlig läsning!

Glada jubileumshälsningar,
Johan Larson, styrelseordförande, och projektgruppen Europaskolan 25 år