Till dig som ska börja 4:an:

Välkommen till en eftermiddagsträff på
Europaskolan Rogge, den 16 augusti  

Snart ska du börja 4:an på Europaskolan Rogge. Så kul! Vi på mellanstadiet önskar dig hjärtligt välkommen till oss och ser fram emot att ses.

Varje år vill vi träffa våra blivande fyror en dag före själva skolstarten, så vi kan lära känna varandra. Därför bjuder vi in dig till en eftermiddagsträff på skolan.

Kom och träffa lärarna och dina nya klasskompisar, under en härlig eftermiddag med fika och lek! Du får också en rundtur på skolan.



Tid:
Måndagen den 16 augusti, klockan 13.00‒15.00.
Plats: Vi träffas på parkeringen vid Europaskolan Rogge, där vi delar in oss i mindre grupper. Klä dig efter väder, eftersom vi mest kommer att vara utomhus.


Till dig som är vårdnadshavare: Denna dag önskar vi träffa de blivande fyrorna själva, utan vårdnadshavare. Vi möter och hämtar ditt barn vid skolans parkering och avslutar även på samma plats.

Själva skolstarten äger rum klockan 08.30, onsdagen den 18 augusti. (Vi beklagar att klockslaget hade fallit bort i vårt informationsutskick.) Ytterligare information kring skolstarten kommer vid ett senare tillfälle.

Varmt välkommen,
önskar personalen på Europaskolan Rogge

Europaskolan följer självklart myndigheternas rådande regler och riktlinjer
för hälsa och säkerhet, med anledning av covid-19-pandemin.