Alla hjärtans dag på Europaskolan

Lite extra mys och omtanke hade vi på våra skolor under Alla hjärtans dag, ett fint sätt att förstärka gemenskapen för våra elever.

.

.

.
.

.

.

Alla hjärtans dag på Europaskolan Strängnäs

Alla hjärtans dag uppmärksammades på flera sätt på Europaskolan Strängnäs under onsdagen. Elevföreningen Eviméria hade förberett ”kramrutor” och de delade ut geléhjärtan. Europakåren bjöd på hjärtformade klubbor och anordnar en filmkväll under fredagen för eleverna.

.
.
.
.
.

Alla hjärtans dag på Europaskolan Malmköping

På Europaskolan Malmköping stod också kärlek, gemenskap och omtanke i fokus på Alla hjärtans dag. Elever i årskurs nio hade dekorerat matsalen full med hjärtan, och på en vägg stod det “Love” med stora bokstäver. Dagen till ära bjöds det på rosasockrade brysselkex efter maten, något som verkligen uppskattades. 

.
.
.
.
.

Alla hjärtans dag på Europaskolan Rogge

Även på Europaskolan Rogge hade eleverna dekorerat med kärleksfulla budskap. Elever och lärare gick runt och önskade varandra en trevlig Alla hjärtan dag och hjälptes på så sätt åt att sprida en varm stämning. Vår Hem- och konsumentkunskapslärare Christian, hade ordnat en liten frågesport för de som ville utanför sitt klassrum. Stundtals var det fullt av elever som svarade på frågor med hopp att vinna det utlovade priset; en chokladkaka i hjärtform. Dimman låg tät över skolan hela dagen men vår hjärtliga Roggeanda spred både värme och ljus.