Välkommen att besöka
Europaskolan Strängnäs

Nyfiken på Europaskolan Strängnäs? Du är alltid välkommen att besöka oss för att träffa våra lärare och elever, se hur lektionerna går till och få svar på dina frågor. Det är bara att kontakta oss för att boka en dag som passar. Varje höst ordnar vi också öppet hus med information och rundvandring på skolan.

Besök oss under en vanlig skoldag

Du är varmt välkommen att besöka Europaskolan Strängnäs en vanlig skoldag, när som helst under läsåret. Då blir du mött av en fadder, som låter dig följa en klass under dagen.

Detta är ett perfekt tillfälle att känna av stämningen på skolan, samtidigt som du träffar både lärare och elever. Du får också bekanta dig med skolans område – vårt stadscampus – som ligger vid Mälaren i Strängnäs historiska stadskärna.

Öppet hus varje höst

Varje höst ordnar vi öppet hus inför gymnasievalet. Då bjuder vi först in till information i skolans aula, Djäknehallen, där våra rektorer berättar om verksamheten. Sedan får du titta runt i skolans olika byggnader på vårt stadscampus. På plats finns både lärare och elever som redan går på skolan. Passa på att ställa frågor!

Nästa öppet hus är lördagen den 7 november 2020.

Kontakta oss för att boka ett besök

Vill du boka in ett besök under en vanlig skoldag, är du välkommen att kontakta mig för att bestämma en dag som passar.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Nicklas Hellmark, studie- och yrkesvägledare

E-post: nicklas.hellmark@europaskolan.se