Besök Europaskolan Strängnäs

Du är alltid välkommen att besöka Europaskolan Strängnäs, antingen då vi ordnar öppet hus eller enligt överenskommelse.

Varje höst ordnar vi öppet hus inför gymnasievalet. Då bjuder vi först in till information i skolans aula, Djäknehallen, och du får sedan titta runt på skolans område (stadscampus). På plats finns både lärare och elever som redan går på skolan. Passa på att ställa frågor!

Nästa öppet hus är lördagen den 9 november 2019.
Läs mer här >

Du är också välkommen att besöka oss en vanlig skoldag, när som helst under läsåret. Då blir du mött av en fadder, som låter dig följa en klass under dagen. Du får känna på stämningen i skolan, träffa lärare och bekanta dig med vårt stadscampus.

Välkommen att kontakta mig, för att bestämma en dag som passar! Vi ser fram emot att ta emot dig.

Nicklas Hellmark
Studie- och yrkesvägledare