Mohammed Msharka på Europaskolan Malmköping gav inte upp – och producerade en egen rappvideo

Skriva en egen rapplåt och framföra den själv i en video? Åh, nej! När Mohammed Msharka på Europaskolan Malmköping fick uppgiften var känslan ”panik”. Men han fixade det! Här är resultatet som nu finns på Youtube.

Mohammed Msharka på Europaskolan Malmköping hade aldrig skrivit en rapplåt förut. När hans musiklärare Paul Lötberg föreslog detta blev Mohammed närmast panikslagen och sade att han aldrig skulle klara av det!

Men så satte Mohammed ändå i gång, med peppande stöd av sin lärare.
Steg för steg och scen för scen växte den sedan fram: en helt egen rapplåt, med tillhörande video.

Mohammeds rapplåt heter ”Pluggar och hänger” och finns nu på Youtube! Där framför han själv låten tillsammans med kompisar på Europaskolan Malmköping.

Den här videon handlar om ett ihärdigt kämpande av en elev som aldrig gav upp och om en musiklärare som ville bevisa för honom att han skulle klara av det. Likaså att han är unik! säger Paul Lötberg.

Vi på Europaskolan Malmköping är så stolta över dig, Mohammed. Nu hoppas vi att fler ska få inspiration att våga prova på nya saker, som till en början kan kännas skrämmande. Varje person är unik och vi klarar mer än vi tror – tillsammans!

Här kan du se Mohammed framföra sin egen rapplåt ”Pluggar och hänger”:

Stort tack till alla medverkande – och återigen grattis till resultatet, Mohammed!

Obs! Videon har i allra största utsträckning spelats in före coronautbrottet (de scener där flera personer vistas nära varandra) och alla nödvändiga smittskyddsåtgärder har vidtagits för de få scener som filmades efter utbrottet.