Jobba hos oss

Har du lärarutbildning, gediget engagemang och stort intresse för att arbeta med ungdomar? Då kan du bli en av oss på Europaskolan Malmköping. Vi är också alltid intresserade av kort- och långtidsvikarier att ha i en vikariepool.

Välkommen med din intresseanmälan!

Sänd din ansökan/intresseanmälan till:
E-post: ansokan.malmköping@europaskolan.se

Lediga tjänster på Europaskolan Malmköping

För närvarande har vi följande lediga tjänster på Europaskolan Malmköping:

 

Skolsköterska
Läs mer >
 
Lärare i idrott och hälsa
Läs mer >
 

Speciallärare
Läs mer >
 

Lärare i matematik, NO-ämnen och teknik, årskurs 7–9
Läs mer >
 

Lärare i svenska och/eller engelska, årskurs 7–9
Läs mer >
 

Lärare i teknik
Läs mer >
 

Välkommen med din ansökan!


 

Om oss

 
Europaskolan ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan och drivs i form av ett aktiebolag, utan krav på avkastning. Stiftelsen är även politiskt och religiöst oberoende. Allt eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten, för att utveckla undervisningen och skolan.
 

Stiftelsen Europaskolan har lång erfarenhet av att driva friskolor. I Strängnäs finns gymnasiet Europaskolan Strängnäs sedan 1994 och grundskolan Europaskolan Rogge sedan 2008. I Malmköping startade grundskolan Europaskolan Malmköping år 2015. Gymnasiet var först i Sverige med att tillämpa Kunskapsrörelsens idéer, med kunskap och kvalitet i fokus. Europaskolan bedriver också flera av landets få spetsutbildningar, både på högstadie- och gymnasienivå.
 

Värdegrund

 
Europaskolan bygger på en humanistisk, vetenskaplig grund, där vi vill utveckla varje elev till en harmonisk och ansvarstagande individ. Här ska eleven bli väl förberedd för nästa steg, som en bra start i livet.
 

På Europaskolan sätter vi kunskapen i centrum, med engagerade lärare, ordning och reda, trygghet och gemenskap som förutsättningar för lärande. Elevtrivseln är här en viktig del av vår värdegrund liksom att ha höga förväntningar på våra elever. Genom att ge, ta och fordra ansvar, skapar vi tillsammans resultat med tydliga mål för vårt arbete.
 

Vi vill måna om allas lika värde, där varje elev ska bli sedd, med omtanke, förtroende och respekt. Då ser vi resultat direkt i klassrummet, där var och en får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.
 

Vi har höga ambitioner och krav i fråga om kvalitet och utveckling, med ständig strävan efter pedagogisk förnyelse i en digital miljö.
 


 

Vid eventuella frågor kontakta:

 

Stephan Eriksson, rektor
Telefon: 076-767 02 32
E-post: stephan.eriksson@europaskolan.se
 

eller
 

Ola Walfridsson, biträdande rektor
Telefon: 070-749 37 83
E-post: ola.walfridsson@europaskolan.se