ESM_Ny-28
ESM_Ny-1
ESM_Ny-2
ESM_Ny-15
ESM_Ny-24
ESM_Ny-5
ESM_Ny-17
ESM_Ny-21
ESM_Ny-4
ESM_Ny-25
ESM_Ny-29
ESM_Ny-31
ESM_Ny-30
previous arrow
next arrow

Välkommen till Europaskolan Malmköpng

Vill du gå i en liten, inspirerande skola där du verkligen får utvecklas? Vi ger dig en bra grund inför gymnasiet, med fokus på kunskap och bildning. Hos oss lär du inte bara för skolan, här lär du för livet, med både hjärta och hjärna!

Om oss

Tycker du om att gå i skolan? Är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker? Då är du varmt välkommen till friskolan Europaskolan Malmköping. Som elev hos oss får du möjlighet att nå bästa möjliga resultat utifrån dina personliga förutsättningar. På Europaskolan Malmköping får du engagerade lärare, studiero, fokus, trygghet och gemenskap.

Elevhälsa

Hälsa och välmående spelar en avgörande roll för våra eleverna och deras prestation. Elevhälsan på Europaskolan Malmköping arbetar främst förebyggande, och ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Även skolmåltiden är en del av hälsoarbetet, vårt mål är därför att erbjuda både god och näringsriktig mat, lagad från grunden.

Studie- och yrkesvägledaren

Hos vår studie- och yrkesvägledaren (syv) får du hjälp med vägledning, information och råd. Det behöver inte bara handla om gymnasievalet, kanske funderar du redan nu på framtida yrken som kan passa dig. Vilka kraven är för att komma dit? Om det är något speciellt du måste fokusera på? Syv är ditt bollplank – passa på att använda det!

Aktuellt på Europaskolan Malmköping

Här hittar du nyheter och aktuella händelser.

Friluftsdag på Europaskolan Malmköping

Veckan före sportlovet brukar det vankas vinterfriluftsdagar här på Europaskolan Malmköping. Detta år var inget ...

Julavslutning på Europaskolan Malmköping

Sista dagen på läsåret hade vi vår traditionsenliga julavslutning på Europaskolan Malmköping. Dagen inleddes i ...

”Europaskolans kväll” – full fart på välbesökt öppet hus på Europaskolan Malmköping

Det var gott om besökare; föräldrar, syskon och andra anhöriga som kom till Europaskolan Malmköping tisdagen den 16 maj ...