Välkommen till Europaskolan Rogges skolavslutning!

Domkyrkan

Onsdagen den 15 juni är det dags för Europaskolan Rogges skolavslutning i Strängnäs domkyrka.

I år har vi en gemensam avslutning för alla skolans elever. Det innebär att det kommer att bli extra välfyllt i kyrkan, så var ute i god tid. Kyrkan är stor, så förhoppningsvis får alla plats ändå. Vi måste dock be föräldrar och anhöriga att respektera vår önskan att skolans elever ska få ta plats i kyrkan innan övriga fyller på.

Extra högtidlig är förstås avslutningen för årskurs 9, som slutar på skolan. Därför ber vi om att låta föräldrar till elever i årskurs 9 få så bra platser som möjligt. Tack på förhand!

Skolavslutningen börjar klockan 09.00 och håller på cirka 1,5 timme. Som traditionen bjuder, blir det både tal och sång- och musikframträdanden av våra duktiga elever.

Varmt välkommen!