Välbesökt öppet hus på Europaskolan Strängnäs

Europaskolan-oppethus1

Helt fullsatt i Djäknehallen, det var det under helgens öppna hus på Europaskolan Strängnäs. Många nyfikna hade kommit för att få veta mer om gymnasiet och träffa både lärare och elever.

Vårt öppna hus började med en presentation i Djäknehallen, som är skolans aula. Här berättade skolledningen och några elever om skolans värderingar, program och möjligheter – både inför gymnasietiden och framtiden.

Europaskolan-oppethus4

Sedan följde besök i Europaskolan Strängnäs lokaler, där lärare och elever mötte upp för visning. Besökarna fick även se hur man som elev kan bo vid skolan, om det inte finns möjlighet att pendla.

Europaskolan-oppethus2

Gymnasiets UF-företag fanns också på plats, för att visa sina produkter och kunskaper. UF står för Ung Företagsamhet, en möjlighet att prova på livet som entreprenör redan på gymnasiet.

Europaskolan-oppethus5

Tack till alla er som var med på vårt öppna hus!

Läs mer UF-mässan i Eskilstuna-Kuriren >

Vill du ansöka om en plats på Europaskolan Strängnäs? Ansökningsblankett hittar du här >

Foto: P-O Rosén, Strängnäs