TVÅ elever från Artes har blivit antagna till The American Academy of Dramatic Arts i New York

drama_elev1    drama_elev2

Nu har ännu en elev från Europaskolan Strängnäs blivit antagen till en av världens främsta dramaskolor: Ellinor Olinder, före detta elev i KF12. Tidigare i höstas blev även Rebecka Lundgren, före detta elev på Artes12, antagen till samma skola.

The American Academy of Dramatic Arts i New York kallas ”Cradle to the Stars”, tack vare tidigare framgångsrika elever som Robert Redford och Grace Kelly.

Nu kommer inte mindre än två elever från Europaskolan Strängnäs att gå på samma skola.

Både Ellinor Olinder och Rebecka Lundgren har gått tre teaterkurser på Artes under sin gymnasieutbildning på Europaskolan Strängnäs. De startar sin utbildning i New York hösten 2016.

Vi på Europaskolan gratulerar till framgången, och vi vill även säga grattis till läraren Eva Mutvei på Artes för ett bra jobb!

Läs mer om The American Academy of Dramatic Arts här >