Till dig som har gått på Europaskolan Strängnäs: Välkommen på återträff för gymnasiet den 10 oktober!

Elever 8

Snart är det Strängnäs marknad och hemvändarhelg. Då vill vi gärna träffa dig som är alumn (före detta elev) på Europaskolan Strängnäs.

Välkommen till Järnhandeln, vår matsal, där vi bjuder på en lättare lunch. Vi berättar också om hur skolan har utvecklats sedan sist. Naturligtvis vill vi även höra hur du har det.

Det är drop-in mellan 11.00 och 12.00, då maten serveras. Men stanna gärna kvar fram till 13.00, då vi räknar med att avrunda.

Passa på att träffa tidigare klasskamrater, lärare och rektor. Vi ser fram emot att ses!

Anmäl dig senast måndagen den 5 oktober, genom ett mejl till Martina Gustavsson:
martina.gustavsson@europaskolan.org

Varmt välkommen!