Stämningsfullt i domkyrkan på Europaskolan Strängnäs julavslutning

Europskolans-Julavslutning-2016

Nu är det jullov för eleverna på Europaskolan Strängnäs. Den stämningsfulla avslutningen ägde rum i Strängnäs domkyrka, onsdagen den 21 december.

I den julsmyckade katedralen samlades gymnasiet för avslutning: såväl elever som personal, anhöriga och andra gäster.

På programmet stod vacker sång och musik, som framfördes av våra duktiga elever. Vi fick också lyssna till tal av rektor Thomas Axelsson och styrelseordförande Johan H Larson.

Under julavslutningen diplomerades också våra två nya förstelärare: Linda Bruce och Johan Sandell. De fick diplom och blommor samt höll ett underhållande tal. Linda Bruces ansvarsområde kommer främst att vara kvalitetssäkring av skolans utbildning, medan Johan Sandell bland annat kommer att fokusera på betyg och bedömning.

Tack till er alla för fina insatser, både under terminen som gått och under julavslutningen. Nu väntar ett välförtjänt jullov innan vi ses igen den 9 januari.

Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Nedan kan du se några av fotograf P-O Roséns bilder från gymnasiets julavslutning.