Stämningsfull julavslutning för Europaskolan Strängnäs

julavslutning1

Fredagen den 18 december var det dags för gymnasiets julavslutning, som traditionsenligt hölls i Strängnäs domkyrka.

Julavslutningen blev, som alltid, en både högtidlig och stämningsfull stund. I den julsmyckade katedralen samlades såväl elever och personal som anhöriga och andra gäster.

Eleverna bjöd på imponerande sång- och musikframträdanden som varvades med tal av rektor Thomas Axelsson och direktör Johan H Larson.

Så avslutades terminen på bästa sätt inför det stundande, välförtjänta jullovet.

Varmt tack till er alla för fina insatser, både under avslutningen och terminen. Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Nedan kan du se några av fotograf P-O Roséns bilder från gymnasiets julavslutning.
Här finns en länk till samtliga bilder >