Lärare i matematik/NO/teknik

Europaskolan Malma är en friskola för årskurs 4 till 9, som startade sin verksamhet 2015. Etableringen är ett resultat av det stora engagemang som många boende bidragit med

i Malmköping med omnejd och vi känner därför ett starkt stöd i regionen.

Europaskolan Malma ligger centralt i Malmköping, med närhet till kommunikationer. Skolan sätter kunskap och bildning i centrum, och vi har höga och positiva förväntningar på såväl elever som personal. Skolan har cirka 265 elever och är ständigt växande.

Nu söker vi dig som är legitimerad lärare, för årskurserna 4−9 i matematik/NO/teknik

Vi är intresserade även om du bara har något eller ett par av dessa ämnen i din legitimation eller om din legitimation bara sträcker sig till och med årskurs 6.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100 procent. Provanställning 6 månader tillämpas. Som lärare på Europaskolan Malma jobbar du på en ferietjänst. Du är van att arbeta med IT i undervisningen samt att arbeta i arbetslag. Du har ett positivt förhållningssätt med stor förståelse för elevers olika förutsättningar i sina studier. I tjänsten ingår förutom undervisning, även att vara mentor.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi anställer löpande under processen.

Kompetenser
Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet
Lärare i grundskolan, årskurs 4−6: Mindre än 1 års erfarenhet.

Ansök via e-post

Skicka in din ansökan via e-post, senast den 21 december 2016: ansokan.malma@europaskolan.org Ange referens 161027-006 i ämnesraden.

Stephan Eriksson, rektor
E-post: stephan.eriksson@europaskolan.org