Intervju med en tidigare elev: Ian Björkdal är Digital Marketing Manager på SAS i New York

Vad kan man bli efter gymnasiet Europaskolan Strängnäs? Bli inspirerad av berättelser från våra tidigare elever. Den senaste rapporten kommer från Ian Björkdal som fått drömjobbet: att arbeta med resor och flyg i sin favoritstad New York.

På sidan Efter gymnasiet/Alumner kan du läsa en intervju med Ian Björkdal. Där berättar han om hur det är att jobba för SAS i New York och hur vägen dit såg ut. Ian ger också råd och tips till dig som snart ska börja gymnasiet – och kanske också vill jobba utomlands i framtiden.

Läs intervjun med Ian Björkdal här >

På sidan Efter gymnasiet/Alumner finns också fler rapporter från tidigare elever på Europaskolan Strängnäs – med massa tips och inspiration.