Första sommaravslutningen för Europaskolan Malma

Nu är första läsåret slut på Europaskolan Malma. Torsdagen den 16 juni var stämningen på topp, när skolan bjöd in till avslutning med sång, tal och tårtkalas.

ESM avslutning 2016 1

Fotograf: David Berggren, Eskilstuna-Kuriren

Europaskolan Malmas första sommaravslutning inleddes med pompa och ståt, då alla elever marscherade ut med fanor. Utanför den anrika skolbyggnaden hade föräldrar och anhöriga samlats för att fira under bar himmel.

Tillsammans fick vi njuta av två timmar med tal, musik och sångframträdanden. Det blev också utdelning av betyg och stipendier.

ESM avslutning 2016 2

ESM avslutning 2016 3

Fotograf: David Berggren, Eskilstuna-Kuriren

Efteråt dukades det upp till frestande tårtkalas, där alla familjer bidragit med egna bakverk. Att vädrets makter bjöd på regn hindrade inte deltagarna från att ha sol i sinne.

Våra nior firades förstås extra mycket, då de nu lämnar oss för att gå vidare till gymnasiet. Givetvis önskar vi dem all lycka på sin fortsatta väg!

13422335_608331239332949_6520148062905483208_o

Tack till alla för en mycket minnesvärd skolavslutning. Vi önskar er en riktigt skön sommar!

Läs mer i Eskilstuna-Kuriren >