Det kom ett mejl från en tidigare elev: Josefine Eklund provjobbar som ingenjör i Tekniksprånget

Josefine-Eklund

På Europaskolan Strängnäs blir vi alltid lika glada när tidigare elever hör av sig. Nyligen kom det ett mejl från Josefine Eklund som tog studenten i våras. Just nu jobbar hon som ingenjör i Tekniksprånget – en fyra månaders betald praktikperiod.

På sidan Efter gymnasiet/Alumner du läsa en intervju med Josefine. Där berättar hon om hur det är att jobba som ingenjör och hur hon ser tillbaka på sin gymnasietid. Josefine ger också råd och tips till dig som snart ska välja gymnasium.

Läs intervjun med Josefine Eklund här >

På sidan Efter gymnasiet/Alumner finns också fler rapporter från tidigare elever på Europaskolan Strängnäs – med massa tips och inspiration