Café Ångbåtsbron öppet igen för gymnasiet och allmänheten

Europaskolan Ångbåtsbron

Nu kan eleverna på Europaskolan Strängnäs fika på bryggan igen. Café Ångbåtsbron har åter öppnat och välkomnar även allmänheten under skoltid: klockan 10.00 till 16.00.

Premiärdagen för Café Ångbåtsbron bjuder på strålande solsken. Överallt syns glada elever som passar på att njuta av både sol och glass mellan lektionerna.

Förutom glass finns kaffe, te och godis i caféet, som inom kort även utlovar grillade smörgåsar. Fikat kan antingen avnjutas inomhus eller på bryggan med sjöutsikt.

Europaskolans_lokaler_angbatsbron2

Bakom cafédisken står George Krebs, tidigare bildlärare på Europaskolan Strängnäs. Han hälsar alla besökare varmt välkomna under skoltid, cirka 10.00 till 16.00. Tiderna gäller fram till skolavslutningen, med undantag av vecka 20 då han är med eleverna på bildningsresa till Grekland.

Varmt välkomna till Café Ångbåtsbron!