UF-mässa i Riga för Europaskolan Strängnäs

I början av april bar det av till Riga för några av Europaskolan Strängnäs UF-företag. Där väntade UF-mässa med många spännande kontakter och lärdomar.

International Student Company Festival i Riga är en del av det internationella samarbetet mellan ungdomar som studerar företagande.

Den 4 till 6 april deltog sex av gymnasiets elever på UF-mässan, tillsammans med läraren Robert Berg. Här samlades UF-företag från 13 länder, för att visa reklamfilmer, sprida sina varumärken och sälja produkter.

Att delta i mässan är en del av Europaskolan Strängnäs ”Europatänk”, som ingår i det mesta vi gör. Det är också mycket givande för eleverna att prova på försäljning i ett annat land. Detta var tredje gången vår skola deltog, och vi hoppas på ännu fler gånger.

Här kan du läsa en rapport från resan, skriven av UF-företaget Marbled Days >

Tack alltihop för en mycket givande resa – och ett särskilt tack till Sparbanken Rekarne som gjorde den möjlig.