Skolavslutning i domkyrkan för Europaskolan Rogge

Fredagen den 9 juni var det skolavslutning för Europaskolan Rogge. Som varje år samlades vi i Strängnäs domkyrka för en stämningsfull stund, med sång, musik och tal.

I den sommarsmyckade kyrkan fick vi njuta av fina framträdanden. Eleverna framförde allt från dikter till vacker musik och sång.

Priser och stipendier delades också ut till de elever som särskilt utmärkt sig under året. Vi fick även lyssna till flera tal, som presenterades av dagens utmärkta konferencierer Hilda Gustafsson och Charlotte Noreen.

För niornas tal stod Felicia Höglander och Emmie Wiik. Deras fina ord blev en minnesvärd avslutning för våra avgångsklasser som nu går vidare på sin färd i livet. Vi vill önska dem alla stort lycka till i framtiden.

Varmt tack till alla som bidrog till den stämningsfulla skolavslutningen. Vi önskar er en riktigt skön sommar!