Studie- och yrkesvägledare på
Europaskolan Strängnäs

Vad vill du göra efter gymnasiet? Vilka möjligheter finns för just dig? Kom till vår studie- och yrkesvägledare. Hit är du välkommen med dina frågor och funderingar – både om nuvarande studier och framtida val av jobb, högskola och universitet.

Hos studie- och yrkesvägledaren (syv) får du hjälp med vägledning, information och råd. Det behöver inte bara handla om framtida studier, utan även andra frågor som kan uppstå under gymnasietiden.

Vad skulle just du vilja göra i framtiden och hur kan vägen dit se ut? Kanske funderar du på universitetskurser och yrken som kan passa dig. Eller kanske vill du göra praktik eller bli utbytesstudent.

Kom och tala med syv. Du behöver absolut inte ha bestämt dig för något. Studie- och yrkesvägledaren lyssnar och berättar om olika möjligheter. Syv är ditt bollplank – passa på att använda det!

Europaskolan Strängnäs studie- och yrkesvägledare heter Nicklas Hellmark och har mottagning på entréplanet i Philosophicum.

Mottagningstid: Tisdagar och torsdagar.

E-post: nicklas.hellmark@europaskolan.se