Elevcitat

Hanna_EkHanna Ek (Europaprogrammet):

– Jag gick Europaskolan Strängnäs och det är verkligen en skola för livet. Jag lärde mig oerhört mycket under min tid där och växte som person. Europaskolan Strängnäs gav mig en mycket god grund att stå på.

Rodi-Mardo-med-vit-kantRodi Adelsson (Europaprogrammet):

– Här samverkar elever och lärare för lära sig av varandras kunskaper och nå bästa möjliga resultat. Europaskolan Strängnäs var det självklara valet. Här finns ett stort utbud av möjligheter där dörrar öppnas i alla möjliga riktningar. I slutändan är det du själv som väljer vilka dörrar du öppnar. Jag kom hit med ”en liten kasse” och går ut med händerna fulla!

CV-ReimersCarl-Vincent Reimers (Artesprogrammet SA):

– Det är alla härliga människor som ger Europaskolan Strängnäs dess kvalitet. Skolan där den enskilde elevens utmaningar står högt på agendan.

Olle-och-GunnarOlle Fastrup (Företagarprogrammet):

– Där du som individ själv väljer hur långt du vill gå, det enda som stoppar dig är dig själv. Lärare men speciellt elever har fått mig att våga drömma och kämpa för att lyckas. (Min lärare Gunnar Söderberg och jag.)

beatrice_bergBeatrice Berg (Europaprogrammet):

– På Europaskolan Strängnäs  utvecklas man kunskapsmässigt, växer som person och blir självständig. Här lär man känna nya människor hela tiden.

john_westlundJohn Westlund (Scienceprogrammet):

– Europaskolan Strängnäs ger dig chansen att vidareutveckla kunskaper som öppnar dörrar till det liv DU SJÄLV väljer. Har du uthållighet, mod och lite galenskap för att kunna tänka i nya banor: välj Europaskolan Strängnäs! Get on the train and join us!

Maja Arvola (Scienceprogrammet):

– Engagerade lärare och riktigt bra studiemiljö. Känner du att Europaskolan Strängnäs är något för dig så välj den, du kommer inte ångra dig!

Linn Gustafsson (Kemi/Fysikprogrammet):

– Man får vara den man är utan att någon dömer. Jag har aldrig utvecklats så mycket som person som under mina år på Europaskolan Strängnäs . På Europaskolan Strängnäs känner alla varandra. Det är utvecklande att dela erfarenheter både med äldre som läst samma kurser och med kamrater på andra linjer och med andra intressen.

Sofie Norinder (Kemi/Fysikprogrammet):

– Liten skola som ger möjlighet till grym sammanhållning. Elever och lärare med höga ambitioner och mål. Europaskolan Strängnäs förbereder för högskolelivet och öppnar många dörrar! Och så får du nya vänner från olika delar av landet.

Maja Linse (Artesprogrammet):

– Europaskolan Strängnäs är mer än en skola – den är en livsstil.