Europaskolan Strängnäs studentbal 2017 – här är bilderna

Den 2 juni var det dags för årets studentbal för Europaskolan Strängnäs. På Sundbyholms slott samlades högtidsklädda elever och lärare för en mycket minnesvärd kväll med middag och dans.

Vädret bjöd på strålande sol under 2017 års studentbal. De ståtliga ekipagen anlände ett efter ett till slottet, många i speciella bilar som traditionen bjuder. Precis som tidigare år hade föräldrar och anhöriga samlats för att beundra och föreviga gästernas ankomst.

Salut av slottets kanoner inledde sedan kvällen, tillsammans med en välkomstskål. Därefter samlades eleverna för fotografering, innan det var dags att gå in på röda mattan.

På slottet väntade en festmeny med tre rätter som avnjöts ackompanjerat av fantastisk sång och musik. Lika imponerande var talen, som annonserades av våra eminenta toastmastrar Madeleine Wallerström och Sebastian Stüben.

Före balen hade eleverna fått en genomgång av vett och etikett som kom väl till pass under kvällen. Vi på Europaskolan Strängnäs vill ge en riktig eloge till våra elever, och detsamma vill slottets personal som inte kunde ha önskat sig mer exemplariska gäster.

Balkvällen avslutades med dans, där klassisk vals inledde för att följas av mer moderna tongångar (och ökad ljudvolym).

Här kan du se bilderna från studentbalen 2017 >
Samtliga bilder kan beställas i högre upplösning av fotografen P-O Rosén.

Varmt tack till alla för en enastående bal!

Bilder från tidigare års studentbaler kan du se via sidan Studentbaler, här på skolans webbplats >